به گزارش میراث آریا(chtn) \"هفته رستوران\" آبان ماه سالجاري براي نخستين بار در ايران به پيشنهاد تعداد زيادي از كارشناسان و متخصصان امور فرهنگي و گردشگري برگزار خواهد شد.
ميثم مشايخي مديرسايت رستوران يابي در این باره گفت:اين ايده براي اولين بار در آسيا به اجرا در ميآيد و اجراي آن از كشورهايي مانند فرانسه، كانادا و آمريكا الگوبرداري شده است.
وی هدف اصلی از برگزاری هفتة رستوران ایران را گرامیداشت مشتریان رستوران ها و کارکنان صنعت رستوران داری دانست و اظهار داشت: «هفتة رستوران ایران» رویدادی است که برای نخستین بار با مشارکت تمام رستورانداران و مدیران بنگاههای ارائه خدمات غذا و نوشیدنی در سطح کشور به اجرا در می آید. این هفته، زمانی است که هم از مشتری رستورانی تقدیر می شود و در کنار آن، به رشد و توسعة توان صنعت رستوران کشور پرداخته خواهد شد.علاوه بر این کار همة کارکنانی که در این بخش خدماتی فعالیت میکنند، ارزشگذاری می شود. در این هفته، همة رستورانها و بنگاههای ارائه خدمات غذا و نوشیدنی با تخفیف و برنامههای ویژه سرگرم کننده به استقبال مشتریان میروند.
وی ادامه داد:در این هفته قرار است ؛مردم عادی فرصت با اعضاء خانواده بودن را بیشتر تجربه کنند و برای صرف غذا بیشتر به رستوران بروند چرا که تخفیفات متنوع و بستههای هدایا ی گوناگونی برایشان تدارک دیده شده است.
وی بخشی از برنامه های این هفته را اینگونه برشمرد:در این رویداد ویژه، رستوران های کشور می توانند پس از عضویت در این هفته، بطور رسمی در این طرح بزرگ شرکت کنند.رستورانها و مراکز ارائة خدمات غذا و نوشیدنی که در هفته رستوران شرکت می کنند، می بایست تخفیفات و خدمات خاصی را برای مشتریهای خود در نظر بگیرند.همچنین رستورانهای باسابقه در این هفته می توانند با ارج گذاشتن به مشتریانشان با ارائه خدمات ویژه و بسته های تشویقی، قدردان مشتریان وفادار خود باشند.
مشایخی اصليترين رويكرد برگزاري اين هفته را ارائه الگويي سالم و پرنشاط بر اساس سبك زندگي ايراني - اسلامي دانست و افزود: در هفته رستوران تلاش ميكنيم با جذب حمايتهاي مالي از خيرين و مسئولان، يك روز را براي رستورانگردي افراد كمبرخوردار و تحت حمايت سازمانهاي خاص مانند سازمان بهزيستي، كميته امداد امام خميني(ره) و.... اختصاص دهيم.
انتهای پیام/